Extremt rent med städfirma från Motala

När det kommer till städ så är jag en perfektionist, jag vill att det ska vara rent och fint hemma. Jag vill aldrig behöva skämmas över att det är smutsigt och stökigt om jag får oväntat besök. Om man har det tankesättet som jag har och bor i ett ganska stort, gammalt hus i Motala så kräver det att man regelbundet behöver plocka, damma och torka av överallt. Det blir smutsigt väldigt fort, med andra ord. Det var ett stort antal timmar som jag la ner varje månad på att bara städ hemma. Väldigt tråkiga timmar eftersom det kändes som man la en timme på att städa och nästa dag när man kom hem från jobbet var det som att man inte gjort någonting. Så sedan en tid tillbaka så har jag anlitat en firma för deras städ här hemma, de heter Mjölby Städ och erbjuder sina tjänster inom städ i Motala, Mjölby och Linköping bland annat. Det har gjort väldans skillnad, nu märker man verkligen att det har städats varje gång de är här. Det doftar gott, golvet glänser och det håller sig rent avsevärt mycket längre tid än vad det gör när jag städade själv. De timmarna som jag tidigare la på att städa kan jag nu spendera med mina barn, man och på mig själv. Jag hinner träna efter jobbet några dagar i veckan. Det hade jag inte lika mycket tid till innan och det har vi Mjölby Städ att tacka för. De erbjuder städ för både företag och privatpersoner, på både små och stora ytor.