Förverkligande av en dröm

 Jag har en idé som jag vill förverkliga. Vi bor uppe i Sverige, verkligen lång upp. Måna som säger att de bor långt upp bor kanske i Dalarna, det är inte ens i mitten av Sverige. Jag tycker att de som bor i Luleå kan våga påstå att de bor högt upp i Sverige. Vi bor i ett hus uppe i Kiruna. Här bor vi intill en sjö där vi har en brygga med en bastu intill. Jag vill bygga en hemmagjord bassäng/pool som jag vill ska vara uppvärmningsbar med hjälp av en intilliggande vedpanna. Jag saknar kunskap för att kunna göra det själv eftersom jag vill ha den gjord i plåt så därför ska jag kontakta en svetsare i Kiruna. Ett företag som jag har i åtanke är Haparanda Industritjänst AB. De är ett gäng erfarna svetsare som arbetar där och de har arbetat som svetsare i en väldans massa år. Jag tänkte i så fall lämna en ritning oh en prototyp gjord av papper till dem som de ska få utforska och återskapa i skala 1:1. De är den svetsare i Kiruna som jag tror hade gjort arbetet bäst, de har lång erfarenhet och gör en väldig massa olika typer av arbeten. De monterar tak, väggar, bord och stolar bland annat. Mitt bad borde därför vara en lätt match för deras svetsare. Deras svetsare är inte enbart aktiva i Kiruna, de finns tillgängliga i både Gällivare och Luleå bland annat. Med den lilla bassängen jag vill bygga, tillsammans med bastun, bryggan och sjön så kommer vårat hus bli en ordentlig samlingsplats för både våra vuxna vänner och barnens kompisar. Det är så vi vill ha det. 

Du gillar kanske också...