Rent hem trots hinder

Halloj, välkommen hit! En fin dag som denna hade jag tänkt berätta för er om ett företag som jag uppskattar väldigt mycket. Företaget heter KC Städ AB och har hjälpt mig med städning och fönsterputs på Lidingö, ni kan läsa vidare på länken om ni vill veta mer om dem.

Nu på senare dagar har jag börjat få mer och mer problem i min kropp, det är en sak efter den andra. Det senaste beskedet jag har fått är reumatism, vilket försvårar en del saker för mig. Då min kropp ofta gör ont har jag inte mycket energi över till varken städningen eller fönsterputsningen, därav ser det inte alltid jättebra ut här hemma. Den mindre städningen som inte tar så mycket tid och kraft klara jag mestadels av, det är dock den större städningen som är ett problem. Jag får framförallt hjälp med fönsterputs på Lidingö av det här företaget men med jämna mellanrum hjälper de även mig med en lite mer omfattande städning här hemma. Allt som de hjälper mig med underlättar verkligen för mig, jag slipper därmed tänka och oroa mig över hur det ser ut här hemma. Med deras hjälp ser det näst intill alltid bra ut, vilket jag är väldigt tacksam för. De är extremt duktiga på sitt jobb och utför alltid allt med största noggrannhet och effektivitet, det tar inte lång tid för dem att uppnå det resultatet som hade tagit dagar för mig. Genom att få deras hjälp med fönsterputs på Lidingö kan inte längre min reumatism stoppa mig, jag lyckas få ett rent och fint hem ändå.